Per 2 april 2020
Gewenst niveau/ervaring
- Afgeronde opleiding niveau 3. diploma behaald voor augustus 2018.
- Afgeronde opleiding niveau 4 topklasse. diploma behaald voor augustus 2019.
- Een relevantie cv met reverenties, gebaseerd op bovenstaande zonder diploma's.
Aanvang werkzaamheden.
- Per direct in overleg en anders uiterlijk 2 april 2020
De organisatie.
Het bedrijf heeft een Caribisch-Amerikaanse stijl waar de service en aandacht voor het eten zeer belangrijk zijn. Het restaurant heeft een uitstekende naam op Curaçao en is gespecialiseerd in lokale vis, daarnaast wordt het mooiste prime-beef uit Amerika geïmporteerd.
Het Restaurant heeft veel lokale gasten en natuurlijk ook internationale gasten.
- Het beleid is Amerikaans en er zal zeer veel verwacht worden van jouw gastvrijheid en openheid naar de gast, er wordt en vakbekwaamheid verwacht in cocktails en wijnen en jij zal de productkennis van de keuken snel moeten aanleren.
Jouw taken worden:
- Zelfstandig een wijk lopen en de gasten adviseren in de aperitieven en cocktails. Er wordt van je verwacht dat je snel kan reageren op de wensen van de gast. De dranken worden bereid door een bartender.
- De gasten kunnen adviseren over hun keuze van de gerechten en de bijpassende wijnen. Natuurlijk krijg je trainingen en kansen om de wijnkaart te leren en herkennen.
- Aandacht en een natuurlijke openheid naar de gast is een absolute voorwaarde voor het bedieningsteam.
- Er is een vast diner- met een aangepast lunchrooster. Dat houdt in dat de lunches in een wisselrooster uitgevoerd moeten worden.
- 5 dagen werken van gemiddeld 45 uur.
- Je krijgt kansen om je te ontwikkelen en internationaal vakbekwamer te worden. Je wordt wekelijks getraind in vaardigheden.
Het Team.
De Bediening bestaat uit verschillende nationaliteiten; Amerikaans, Curaçaos en Nederlands.
- Het restaurantteam wordt geleid door een Nederlandse manager.
- Ook in de keuken staan Amerikaanse, Curaçaose en Nederlands koks, geleid door de Amerikaanse eigenaar tevens de Chefkok. Zijn vrouw is een zeer kundige patissier met faam op het eiland.
- Het restaurantteam wordt geleid door een Nederlandse manager.
- De afgelopen 5 - 6 jaar hebben veel Nederlandse collega’s naar tevredenheid gewerkt.
Arbeidsvoorwaarden.
- De sociale omstandigheden van dit bedrijf zijn goed tot zeer goed.
- Het contract is gedegen en duidelijk.
- Zorgkosten, verzekering en vakantiedagen zijn geregeld volgens de wetgeving van Curaçao.
- Het salaris wordt maandelijks uitgekeerd.
Huisvesting.
Er wordt hulp geboden bij het vinden van huisvesting.
- Er zijn voldoende keuzes in verschillende prijsklassen.
- Samen wonen met een andere werknemer behoord ook tot de mogelijkheden
- De prijzen van de appartementen zijn zeer redelijk en goed betaalbaar.
Transport.
Op het eiland en in Willemstad zijn de voorzieningen voor transport matig.
- Een rijbewijs heeft voorkeur.
Salaris.
Er wordt een goed basis salaris geboden (Amerikaanse stijl) en de tips worden gedeeld.
Sollicitatie.
Na ontvangen van een Cv in Engels / Nederlands , zal er een selectie gemaakt worden. Het sollicitatiegesprek met de ondernemer zal plaats vinden met gebruik van Skype.
Contract en vervoer naar Curaçao.
Wanneer beide partijen het eens zijn geworden over alle zaken zal gelijk een arbeidsovereenkomst gemaakt worden.
- Het contract is conform de Curaçaose wetgeving, deze wordt getekend en opgestuurd door ondernemer via InnerHost Consultancy.
- Het transport en vervoer naar Curaçao moet je in eerste instantie zelf betalen.
Vragen.
Wil je meer weten neem contact op met mij.
- Correspondentie loopt alleen via InnerHost consultancy.
- Na een duidelijk bericht van interesse zal de naam van de onderneming bekent gemaakt worden en alle mogelijkheden geboden worden om met het bedrijf kennis te maken via Website, Skype en referenties.
Groet,
Harry van Groningen.
InnerHost consultancy. www.innerhost.nl e-mail harry@innerhost.nl
Telefoon 0613002240